Bedre lederkommunikation

Formidlingskursus: Bedre lederkommunikation

Jeg rådgiver og underviser i strategisk lederkommunikation og skræddersyr specielle moduler eller kursusdage for direktioner, chefer og ledere. Det kan være alt fra korte oplæg på ledersamlinger til workshops, hvor mindre grupper får lejlighed til at arbejde med deres egne udfordringer. Et undervisningsforløb i bedre lederkommunikation indeholder typisk følgende elementer:

Skru op for lederkommunikationen

Du får som leder hjælp til at skabe orden og overblik i din kommunikation. Vi ser på fordele og ulemper ved forskellige kommunikationskanaler, og du får mulighed for at lave en analyse af dit eget kommunikationssystem og bygge et nyt.

Formålet er, at du en gang for alle får ryddet op og skabt overblik, så du fremover kan arbejde effektivt og systematisk med din lederkommunikation.

Styrk din strategiske lederkommunikation

Strategisk lederkommunikation handler om at ’oversætte’ og filtrere informationsstrømmen og samle det op, der er vigtigt for medarbejderne, så det giver mening og retning. Du lærer at prioritere og oversætte centrale budskaber til relevant og forståelig kommunikation for dine medarbejdere.

Lyder bedre lederkommunikation som noget for dig?

Hvis I er flere i din virksomhed, der har brug for et kursus i bedre lederkommunikation, så kommer jeg gerne til jer. Jeg tilpasser altid mine kurser til den enkelte organisation. Ring på 81 71 00 17, og hør nærmere.

Share This