BolvigKom har i 2015 gennemført et stort projekt i Helsingør Kommune, hvor ca. 170 ledere og medarbejdere har været igennem Mariannes kyndige undervisning i at skrive bedre politiske dagsordner. Kursisterne fremhæver Mariannes begejstring og engagement for de politiske dagsordener og hendes særlige indsigt i dette stofområde. Bolvigkoms kurser udmærker sig ved, at der er gjort grundig research forud for undervisningen. Marianne har sat sig virkelig godt ind i Helsingør Kommunes organisation og politiske dagsordener og fundet de eksempler frem, der er specielle og gennemgående i netop vores dagsordener. Gennem hele forløbet har Marianne haft tæt kontakt med projektlederen i Helsingør Kommune, og dette samspil har betydet, at vi hele tiden har været i stand til at koordinere indsatsen og løbende implementere de gode råd og værktøjer fra undervisngen.

Randi Sveistrup

Centerchef for Erhverv, Politik og Organisation, Helsingør Kommune

Cirka 80 medarbejdere gennemførte i 2014 BolvigKoms kursus i Bedre Dagsordner her i Guldborgsund Kommune. Marianne havde både direktører, centerchefer, ledere og specialister på skolebænken, hvor vi havde lagt særlig vægt på at formidle de politiske dagsordener kort og klart. Mange kursister har i deres tilbagemeldinger været særlige tilfredse med, at projektet var skræddersyet til vores organisation – alt fra undervisningsmateriale til øvelser og cases tager udgangspunkt i vores egen virkelighed.

Marianne er yderst professionel og hendes nære samarbejde med Byråds- og Direktionssekretariatet har gjort det muligt for os at arbejde videre med projektet. Vi følger løbende op med nye kvalitetsmålinger og kurser, så vi kan fastholde de gode resultater.

Martin Weis Holm

Afdelingsleder, Politik og Personale, Guldborgsund Kommune

Share This