Om mine kurser

BolvigkomOm det er et enkelt kursus, et projekt eller en større indsats, så sørger jeg altid for at sætte mig varige spor i organisationen.

Det skal være konkret

Jeg tager altid udgangspunkt i organisationens egne eksempler og skræddersyr mine kurser i samarbejde med ledelse/projektgruppe, så kurserne passer til den enkelte organisations udfordringer og behov. Undervisningen tager afsæt i kursisternes egne tekster.

Det skal kunne måles

Jeg anbefaler altid at starte med en 0-punkts-måling og slutte med en effektmåling. En måling gør det klart og tydeligt, hvilken effekt jeres indsats har haft, og hvilke udfordringer der eventuelt mangler at blive taget hånd om. Læs mere om enkle kvalitetsmålinger her.

Det skal blive hos jer

Jeg implementerer værktøjer og principper fra undervisningen i tæt samarbejde med ledelsen og/eller projektgruppen. Derved forankres det bedst i organisationen, og I kan arbejde videre med læringen efter kurserne er slut.

Kurser til uddannelseskataloget

Flere organisationer tilbyder kurser, som medarbejdere kan tilmelde sig, fx via et uddannelseskatalog. Jeg kan skræddersy kurser lige præcis efter jeres organisations ønsker og behov.

Vil du høre mere om mine kurser?

Ring til mig på 8171 0017, eller skriv på mb@bolvigkom.dk.

Share This