Indrømmet. Jeg er vild med Chris MacDonald. Han lever af at puffe folk ud af komfortzonen. Derud, hvor vi kan mærke os selv, mærke at løbebukserne strammer og hjertet dunker helt oppe i halsen. Alle, der har oplevet Chris Macdonalds motiverende foredrag om sund livsstil, ved hvad jeg mener. Han er en boblende kilde af begejstring og energi, man kan næsten ikke vente med at finde løbeskoene frem. De har godt nok ligget i bunden af skabet siden sidste år, så det bliver ikke nogen fest derude i snevejret. Alligevel må jeg bare ud og vinde over mig selv og min egen magelighed, HUHA!
Og når Chris Macdonald kan få en magelig papirnusser op af kontorstolen og ud at løbe, så er der jo håb. Måske kan jeg få ledere og nøglemedarbejdere ned i de mentale løbesko og i gang med at træne deres kommunikative muskler. Træningsbanen er gratis og potentialet er enormt. Vi skal bare lige overvinde gamle vaner og magelighed…