Bedre Lederkommunikation

Jeg rådgiver og underviser i strategisk lederkommunikation og skræddersyr specielle moduler eller kursusdage for direktioner, chefer og ledere. Det kan være alt fra korte oplæg på ledersamlinger til workshops, hvor mindre grupper får lejlighed til at arbejde med deres egne udfordringer.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Malene Blangshøj, leder for HR & Kommunikation, Egedal Kommune

Egedal Kommune har igennem flere år brugt Marianne Bolvig på opgaver inden for ledelsesudvikling og –rådgivning med særligt fokus på kommunikation. Lige fra mindre workshops med decentrale ledere til store ledersamlinger med flere hundrede deltagere.

Marianne har stor gennemslagskraft – også når det gælder topledelsen. Hun står fast, er altid klar i sine holdninger og kan udfordre med et glimt i øjet, så der skabes debat blandt lederne og det nødvendige grundlag for forandring.

Marianne Bolvig har et stort kommunalt kendskab, det gør hendes rådgivning meget konkret og praksisnær – og så er hun altid 100% forberedt!