Derfor skal du øve dig hver dag!

Vil du spille violin, så englene synger? 🎻

Vil du male livagtige landskabsmalerier? 🎨

Eller vil du skrive fængslende romaner? ✍️

Uanset, hvad du drømmer om, så kræver det: Du skal øve, øve og øve. 

Fra fjollet hvalp til lydig hund

Jeg møder mange hundeejere på de træningshold, hvor jeg er instruktør. 

De kommer, fordi de gerne vil have en velopdragen hund. Mange af dem bliver forbavsede over,  at de er nødt til at træne så meget for at nå deres mål.  

For hundeejere skal træne. Hver dag! Måske kun 10-15 minutter om dagen. Men den daglige træning styrker relationen og knytter hvalpen tæt til ejeren. Gradvis vil den lille hvalp tilegne sig flere og flere færdigheder.

Hvis ejeren er tålmodig (læs: træner hver dag), så vil han opleve den store glæde at få en hund, der kommer, når han kalder. Kan gå i snor uden at trække armen af ham – og måske kan komme med ham på jagt en dag. Det er nemlig målet for mange af de hundeejere, der kommer på mine træningshold. 🦆

Fra inspiration til nye kompetencer

Mine skrivekursister har meget tilfælles med mine hundekursister. De bliver nemlig også forbavsede over,  at de er nødt til at træne så meget for at nå deres mål. De kommer på mine kurser, fordi de har et oprigtigt ønske om at blive bedre til at formidle deres fag.

I løbet af kurset får de inspiration, og de laver skrive- og refleksionsøvelser. Men den rigtige læring kommer først, når de er tilbage i deres dagligdag og tager det nye i brug. De skal øve sig. Teste værktøjer og måske ændre gamle skrivevaner. 

Hvis skribenten er tålmodig og træner, så vil han opleve, at han faktisk bliver bedre til at formidle sit fag. At teksterne bliver skarpere, nemmere at forstå og at skriveglæden vokser. Men skribenten skal træne. Hver dag! 

Uanset om du vil være dygtig til at male, skrive eller føre hund, så kommer der ingen forandring og forbedring uden træning. 🐕