Det kan jeg hjælpe med

Jeg hjælper kommuner og politiske organisationer med enkel formidling med målbar effekt. Det lønner sig nemlig at tage borgere og folkevalgte alvorligt i dagsordener, breve og afgørelser. Kort, klar og præcis kommunikation giver færre klager, bedre service og større arbejdsglæde.

Bedre dagsordener

Kurset i bedre politiske dagsordener er for fagspecialister. Her får I redskaber og metoder til at skrive korte og præcise beslutningsoplæg, som jeres politikere forstår og kan handle på.

Læs mere

Bedre borgerbreve

Gode breve, klar information og tydelige afgørelser til borgerne kan begrænse antallet af klager. På kurset lærer I at skrive saglige, faglige og venlige breve, der giver mening for borgeren.

Læs mere

Bedre lederkommunikation

Stærk lederkommunikation er afgørende for virksomhedens omdømme og organisationens evne til at omsætte beslutninger til konkrete handlinger. Få et skræddersyet tilbud til din ledergruppe.

Læs mere

Kunder & cases

Her kan du møde BolvigKoms kunder, og se et udsnit af de opgaver vi løser. Opgaverne kan både være lange forløb, der strækker sig over måneder og år, og enkelte oplæg eller en workshop.

Læs mere