Skriv bedre dagsordener

Politiske dagsordener skal være enkle og forståelige for både folkevalgte og borgere. Kom på kursus og lær, hvordan du som embedsmand og fagperson skriver gode dagsordenstekster, uden at du skal slække på fagligheden. 

Du får konkrete redskaber til at omsætte din viden til korte, præcise beslutningsoplæg med en klar argumentation. Vi gennemgår kravene til den gode politiske dagsorden, og du lærer bl.a. at prioritere indholdet, at styrke budskabet, at arbejde med politiske handlemuligheder og at kvalitetstjekke teksten. 

Undervisningen tager afsæt i min bog “Skriv bedre nu”, som du får på kurset. Undervejs bruger vi jeres egne politiske dagsordener som eksempler. 


Tilmeld dig det åbne kursus “Skriv skarpt og klart – Bedre politiske dagsordener”

På formidlingskurset “Skriv skarpt og klart – Bedre politiske dagsordener” lærer jeg dig at skrive tekster, der enkelt og præcist formidler dine budskaber – uden du behøver at gå på kompromis med det faglige indhold.

Vi dykker ned i den særlige genre, som politiske dagsordener er, og vi ser på, hvordan du som embedsmand kan skabe bedre oplyste dagsordener, der giver plads til gode politiske drøftelser og beslutninger.

Hvem kan deltage?

Kurset henvender sig til alle administrative medarbejdere i det offentlige, der skriver dagsordener, og ledere der rådgiver medarbejdere i at producere dagsordener.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Skrivetips og blogindlæg